menu

Het verhaal achter SurprEAT

Het idee achter SurprEAT is eigenlijk ontstaan door enige frustratie. Geert, één van de oprichters van SurprEAT liep regelmatig tegen het probleem aan dat als hij met een groepje uit eten ging dat iedereen een ander restaurant wilde. De hele stad werd afgesjokt op zoek naar het leukste, en beste restaurant. Maar, iedereen had een flinke eigen mening dus na een uur werd er uiteindelijk maar iets gekozen. Ga ik nou met eigenwijze mensen op stap, of wat is het probleem vroeg hij zich af. Samen met mede oprichter Maarten werd het plan voor SurprEAT geboren.

Waarom zouden we er geen complete verrassing van maken? Waarbij je vervolgens als een totale verrassing ergens naar toe gestuurd wordt, en niemand zich druk hoeft te maken welk restaurant het moet worden. Hier een unieke beleving van maken, waarbij je dankzij de surprise nieuwe en leuke restaurants ontdekt die er van buiten misschien minder mooi uitzien, maar van binnen geweldig zijn? En zo werd SurprEAT geboren. De naam was verrassend genoeg snel bedacht, en de eerste plannen werden bedacht.

Inmiddels werken we met een leuk team, iedere dag aan SurprEAT. Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen deze ultieme eetbeleving gaan uitproberen, en op eetavontuur worden gestuurd door ons!

Een van onze eerste klanten, verwoordde heel mooi in één zin de kracht van SurprEAT

“Dat ene restaurant wat er van de buitenkant niet zo mooi uitzag, bleek van binnen een te gek restaurant te zijn!”

Durf jij het aan, om op een onbekende plek terecht te komen? Beleef dan met ons deze ultieme uit eten beleving.